Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Western Union-betaling tilbageholdes

Denne fejlfinding hjælper dig med at fjerne tilbageholdelsen, der forhindrer din betaling via Western Union.

Skift til en anden betalingsmetode i Asien og Stillehavsområdet. Få flere oplysninger om Western Unions understøttelse af AdSense-betalinger.

Har du fundet frem til det kontrolnummer for pengeoverførslen, som er knyttet til Western Union-betalingen?