Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Sådan anmoder du om genudstedelse af en check

Der kan være to årsager til at anmode om genudstedelse af en check:

• Du har ikke modtaget din check.
  • Din check er udløbet eller kan ikke indløses.
Jeg har ikke modtaget min check. Hvad kan jeg gøre?
Der kan være to hovedårsager til, at du ikke har modtaget din check:
  • Checken er blevet sendt til en forkert adresse. I så fald skal du ændre betalingsmodtageroplysningerne på din AdSense-konto, inden du anmoder om en ny check.
  • Checken kan være gået tabt i posten.

Følg denne vejledning for at anmode om genudstedelse af en check:

1. Vent 60 dage
    Vi forventer, at udgivere modtager deres checks ca. 2-4 uger efter afsendelsesdatoen. Det kan dog tage længere tid, afhængigt af posttjenesten i området. Hvis du vil anmode om genudstedelse af en check, skal du vente 60 dage fra udstedelsesdatoen. Se Modtagelse af betaling via check for at få flere oplysninger om checklevering.
  2. Anmod om genudstedelse af en check
    Du kan anmode om en genudstedelse af en check direkte fra din AdSense-konto:
    1. Log ind på din AdSense-konto.
    2. Klik på Betalinger og så Betalingsoplysninger.
    3. Gå til siden "Transaktioner" for at se checkens udstedelsesdato og aktuelle status. Hvis checken ikke er indløst efter 60 dage, vises linket "Genudsted betaling" ud for checkens status.
    4. Klik på Genudsted betaling, og bekræft, at betalingen skal genudstedes.
      Eksempel på linket Send betaling igen i Google AdSense
      Der vises en ny linjepost, som angiver, at checken er blevet spærret, og at genudstedelsen er i gang.
Jeg har modtaget min check, men kan ikke indløse den. Hvad skal jeg gøre?

Der kan være to hovedårsager til, at du ikke kan indløse din check:

• Checken er udløbet. Alt efter hvilket land der er tale om, er AdSense-checks gyldige i 6-12 måneder fra udstedelsesdatoen. Hvis du ikke indløser din check inden for dette tidsrum, tilbagekrediteres din indtjening til din konto, og dine betalinger tilbageholdes. Følg vejledningen nederst på denne side, hvis du er berørt af en tilbageholdelse af betaling: Modtagelse af betaling via check
  • Der er fejl ved checken. I så fald skal du muligvis ændre betalingsmodtageroplysningerne på din AdSense-konto.

Følg denne vejledning for at anmode om genudstedelse af en check:

1. Vent 60 dage
    Vi forventer, at udgivere modtager deres checks ca. 2-4 uger efter afsendelsesdatoen. Det kan dog tage længere tid, afhængigt af posttjenesten i området. Hvis du vil anmode om genudstedelse af en check, skal du vente 60 dage fra udstedelsesdatoen. Se Modtagelse af betaling via check for at få flere oplysninger om checklevering.
  2. Anmod om genudstedelse af en check
    Du kan anmode om en genudstedelse af en check direkte fra din AdSense-konto:
    1. Log ind på din AdSense-konto.
    2. Klik på Betalinger og så Betalingsoplysninger.
    3. Gå til siden "Transaktioner" for at se checkens udstedelsesdato og aktuelle status. Hvis checken ikke er indløst efter 60 dage, vises linket "Genudsted betaling" ud for checkens status.
    4. Klik på Genudsted betaling, og bekræft, at betalingen skal genudstedes.Eksempel på linket Send betaling igen i Google AdSense
      Der vises en ny linjepost, som angiver, at checken er blevet spærret, og at tilbageførslen er i gang.

Andre problemer med checks

Linket "Genudsted betaling" vises ikke på min konto
Hvis linket "Genudsted betaling" ikke vises på din konto efter 60 dage, betyder det, at din check er blevet indløst. Vi er derfor ikke i stand til at viderebehandle din anmodning om en genudstedelse. Gennemgå dine kontoudtog for at finde den pågældende betaling, eller kontakt din bank direkte for at få sagen undersøgt.
Hvor finder jeg mine checkoplysninger?
Sådan finder du dine checkoplysninger:
  1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Betalinger og så Betalingsoplysninger.
  3. Find linjeposten for din check på siden "Transaktioner", og klik på linket "Automatisk betaling".Linket "Automatisk betaling" i Google AdSense
    Der åbnes en betalingskvittering med angivelse af betalingens nummer, dato og beløb.
Jeg har aldrig indløst mine gamle checks
Som følge af en opdatering af vores betalingssystem har vi nu annulleret alle gamle checks, der ikke er blevet indløst, og overført saldoen herfra til din konto. Den krediterede saldo udbetales sammen med din næste betaling (forudsat at der ikke er tilbageholdelser på din konto, og at grænsen for minimumsudbetaling er nået).

Vi forsikrer dig om, at der ikke går indtjening tabt i løbet af denne proces, og det krediterede beløb udbetales via din aktuelle betalingsform. Lad være med at indløse eventuelle gamle checks, du har modtaget, da din bank muligvis opkræver et gebyr for indløsning af en spærret/udløbet check.

Husk! Betaling med check understøttes ikke længere i lande, hvor bankoverførsel (EFT) er tilgængelig. Årsagen til dette er, at EFT-betalinger er hurtigere og mere effektive og en mere miljøvenlig betalingsform.

Min bank tager ikke imod mine AdSense-checks
Da politikker varierer fra bank til bank, kan vi ikke afgøre, om en bank tager imod dine AdSense-checks. Alle betalingschecks udstedes af Citibank. Hvis du modtager checks i amerikanske dollars, bedes du henvende dig til din bank for at høre, om de samarbejder med Citibank. Dette samarbejde er en forudsætning for behandlingen af vores checks i USD. Bemærk! Beløbet på Google AdSense-checks kun kan indsættes, ikke hæves.

Derudover skal du være opmærksom på, at banker ikke er lige hurtige til at godkende checks. Vi foreslår, at du kontakter din bank direkte for at få yderligere oplysninger.