Problemen met advertenties oplossen

Ik kan mijn advertenties voor AdSense voor inhoud niet zien

analytics

Waarom worden er geen advertenties weergegeven op de pagina?

Als er geen advertenties op uw website worden weergegeven nadat u de AdSense-code heeft toegevoegd, controleert u of de advertentiecode correct op uw site is geïmplementeerd. Bekijk vanuit een browser de bron van uw website en controleer of de advertentiecode exact dezelfde is als de code die wij aan uw account hebben toegewezen en of er geen regels in de code ontbreken.
downloaden

Probleemoplosser als uw advertenties niet worden weergegeven

Deze probleemoplosser is ontworpen om u te helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen met het weergeven van advertenties op uw website. Bij elke stap geven we instructies of extra vragen waarmee we beter kunnen bepalen met welk probleem u te maken heeft. Als u de instructies nauwkeurig opvolgt, helpt dat u de beste resultaten te bereiken.
nieuw tabblad

De meest voorkomende reden waarom advertenties niet worden weergegeven

Uw account is eerder afgekeurd

Onze servers vertonen geen Google-advertenties en AdSense voor zoeken-functionaliteit op sites die zijn gekoppeld aan uw account, als uw aanvraag eerder is afgekeurd. Terwijl onze servers op de hoogte worden gebracht van de wijziging in uw accountstatus, kan het maximaal 48 uur duren voordat er Google-advertenties op uw site worden geplaatst en het kan maximaal één week duren voordat AdSense voor zoeken op uw site(s) kan worden gebruikt. We stellen uw geduld op prijs.

Browser- en blokkeerproblemen Uw AdSense-code is niet goed geïmplementeerd.

Als u wilt controleren of uw AdSense-code goed is geïmplementeerd, opent u uw site in een browser en geeft u de broncode weer (selecteer 'Beeld' en vervolgens 'Bron' of 'Paginabron'). Vergelijk vervolgens de AdSense-code op de paginabron met de code in uw AdSense-account. Uw advertenties worden in de volgende gevallen mogelijk niet weergegeven:

• De AdSense-code wordt niet in zijn geheel weergegeven
  • De gehele code wordt op één regel weergegeven
  • De code bevat extra HTML-tags

Aangezien geen webeditor hetzelfde is, kunnen we u geen specifieke instructies geven om het probleem op te lossen. Maar misschien is het nuttig onze Implementatiehandleiding voor code te raadplegen, waarmee u stap-voor-stap door de procedure voor het toevoegen van de AdSense-advertentiecode aan de HTML-broncode van uw webpagina's wordt geleid.

U heeft zich aangemeld via een AdSense-hostpartner en u heeft de advertentiecode op uw eigen domein geïmplementeerd
Als u zich heeft aangemeld via een AdSense-hostpartner (zoals Blogger of YouTube) en u ook AdSense-advertenties wilt weergeven op uw eigen domein, moet u een eenmalig goedkeuringsverzoek indienen via uw AdSense-account.
You have not entered your PIN

Als u uw pincode niet op tijd opgeeft, worden uw advertenties mogelijk niet meer weergegeven. Om getargete advertenties mogelijk te maken, moet u uw PIN-code invoeren. Als u problemen heeft met het ontvangen van de PIN-code, gaat u naar het tabblad 'Adres- en telefoonverificatie'.

Bevinden de advertenties zich in ingebedde frames?

U kunt zelf kiezen waar op de pagina's u uw advertenties wilt plaatsen, maar neem de advertentiecode niet op in grote aantallen DIV-tags of ingebedde frames. Afhankelijk van uw browserinstellingen, heeft een dergelijke implementatie van uw advertentiecode tot gevolg dat uw advertenties niet correct worden weergegeven.

Is JavaScript ingeschakeld voor uw browser?

Zorg ervoor dat JavaScript is ingeschakeld in uw browser, omdat dit nodig is om advertenties te bekijken! Als u uw advertenties niet kunt zien, controleert u ook of uw site conflicterend JavaScript bevat waardoor uw advertenties niet worden weergegeven.