Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Fejlfinding i forbindelse med endelig betaling

Denne fejlfinding kan hjælpe dig, hvis du har problemer med at modtage din endelige betaling, efter du har lukket din konto.

Der udstedes endelige betalinger, hvis din kontosaldo for en individuel betalingskonto er større end annulleringsgrænsen. Din endelige betaling udbetales via den primære betalingsmetode på din betalingsprofil.

Følg nedenstående vejledning, og vælg de svar, der bedst beskriver din situation.

Hvad er nuværende status for din AdSense-konto?