Problemen oplossen en veelvoorkomende fouten verhelpen

Problemen met inloggen

Heeft u problemen met inloggen op uw AdSense-account?

inloggen

De toegang tot uw account herstellen

We willen u helpen zo snel mogelijk de toegang tot uw AdSense-account te herstellen. Gebruik onze probleemoplosser voor inloggen om ons inzicht te geven in de reden waarom u geen toegang tot uw account heeft, en hoe we u het beste kunnen helpen weer toegang te krijgen.
downloaden

Probleemoplosser voor inloggen

Deze probleemoplosser is bedoeld om u te helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen met inloggen op uw AdSense-account. Bij elke stap geven we instructies of stellen we extra vragen waarmee we beter kunnen bepalen met welk probleem u te maken heeft. Als u de instructies nauwkeurig opvolgt, helpt u dat de beste resultaten te bereiken.
nieuw tabblad

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Ga naar Google Accounts om uw wachtwoord opnieuw naar u te laten verzenden.