Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

//accounts.google.com/ServiceLogin

Eina de resolució de problemes relacionats amb el pagament d'AdSense

Utilitzeu aquesta eina de resolució de problemes per obtenir respostes a preguntes sobre el pagament del vostre compte d'AdSense i resoldre problemes, per exemple, sobre la configuració de pagament, pagaments no rebuts, cancel·lació de pagaments i altres consultes relacionades. Les accions noves al compte poden tardar fins a 24 hores a reflectir-se aquí.
Esteu preparat per començar?
false
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
12324449511997748104
true
Cerca al Centre d'ajuda
true
true
true
true
true
157
https://support.google.com/adsense/answer/12017552?hl=ca&ref_topic=3438422