Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

//accounts.google.com/ServiceLogin

Probleemoplosser voor betalingen in AdSense

Met deze probleemoplosser kunt u vragen over betalingen met betrekking tot uw AdSense-account beantwoorden en problemen, zoals betalingsinstellingen, niet-ontvangen betalingen, annuleringen en andere vragen over betalingen oplossen. Het kan 24 uur duren voordat nieuwe accountacties hier worden weergegeven.
Bent u klaar om aan de slag te gaan?
false
Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
16854697154043282161
true
Zoeken in het Helpcentrum
true
true
true
true
true
157
https://support.google.com/adsense/answer/12017552?hl=af&ref_topic=3438422