Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Om rapporten Mest populære sider

Rapporten Mest populære sider viser dig, hvor effektiv din indtægtsgenerering har været for dine mest populære sider. Dine mest populære sider er de sider, der har modtaget flest forespørgsler inden for de seneste 30 dage.

Bemærk!
  • Sider skal have et vist minimum af eksponeringer for at være kvalificerede til at blive vist i denne rapport.
  • Hvis du kombinerer denne rapport med visse oversigter, kan noget af din trafik blive filtreret fra. Hvis du f.eks. kører rapporten Mest populær sider for de seneste syv dage, viser den en række for hver side, der har det nødvendige antal eksponeringer. Hvis du derefter tilføjer en oversigt efter land, viser rapporten kun en række for hver side, der har modtaget det nødvendige antal eksponeringer i et bestemt land.
  • Rapporten indeholder ikke rækken "Alle" i sin datatabel. Dette skyldes, at der ikke er det nødvendige antal eksponeringer på alle sider til, at de er kvalificerede.
  • Denne rapport er kun tilgængelig for AdSense til indhold.

Se rapporten Mest populære sider

Gå til siden Rapporter, og klik derefter på Meest populære sider på listen over rapporter.