Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Desglossament per URL de la pàgina

El desglossament per URL de la pàgina mostra el rendiment de la monetització de les pàgines més populars dels 30 darrers dies.

Notes:
  • Les pàgines han de rebre un nombre mínim d'impressions per ser aptes per a aquest desglossament.
  • Si combineu aquest desglossament amb d'altres, és possible que part del trànsit quedi filtrat. Per exemple, si executeu un informe de pàgines principals dels 7 darrers dies, mostrarà una fila per cada pàgina que hagi rebut prou impressions. Si després hi afegiu un desglossament per país, l'informe només mostrarà una fila per cada pàgina que hagi rebut prou impressions en un país concret.
  • Els informes que utilitzen aquest desglossament no tenen la fila "Tots" a la taula de dades. Això passa perquè no totes les pàgines tenen prou impressions per ser aptes.
  • Aquest desglossament només està disponible per a AdSense per a continguts.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Desbloquejar el potencial de creixement

No us perdeu les estadístiques valuoses d'AdSense. Activeu aquesta opció per rebre informes de rendiment, consells personalitzats i invitacions a seminaris web que us poden ajudar a augmentar els guanys.

Activa