Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

YouTube-startside og -betalingskonto

23. februar 2022

Inden længe bliver der indført en separat startside og betalingskonto for YouTube-indtjening i AdSense. Du kan få flere oplysninger om denne ændring, som udrulles i løbet af marts 2022 og et par måneder frem, nedenfor.

Hvad er nyt?

Brugeroplevelsen for youtubere på AdSense bliver forbedret. Fra og med marts 2022 får YouTube en dedikeret startside, AdSense til YouTube, i AdSense. Den bliver rullet ud i løbet af de efterfølgende par måneder. Startsiden giver youtubere endnu hurtigere adgang til deres endelige YouTube-indtjening i AdSense.

Derudover får udbetalinger for YouTube-indtjening deres egen separate betalingskonto. Det betyder, at YouTube- og AdSense-betalingskontiene vil have forskellige betalingsgrænser. Dette er vigtigt for dig, hvis du bruger AdSense til at modtage betaling for mere end bare YouTube, da det kan påvirke, hvornår du får udbetalt dine penge.

Hvis du har YouTube-indtjening, der ikke er blevet udbetalt endnu, flyttes den til den nye betalingskonto. Oplysningerne om tidligere udbetalt YouTube-indtjening og anden AdSense-indtjening vil fortsat være knyttet til din AdSense-betalingskonto.

Sådan kan du se din indtjening

Indtil den rulles ud i løbet af 2022, er den nye startside i øjeblikket kun tilgængelig for et lille antal youtubere. Indtil udrulningen er gennemført, kan youtubere stadig se deres endelige YouTube-indtjeninger på deres AdSense-betalingskonto.

Når den nye startside er rullet ud, finder du startsiden AdSense til YouTube ved at gå til AdSense via YouTube Studio. Du finder også et link til startsiden øverst i menuen til venstre i AdSense.