Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Registrering og aktivering

Deling av felles AdSense-kontoer

Du kan dele kontoen din med andre, for eksempel forretningspartnere, ansatte, venner og familie, og gi dem ett av to tilgangsnivåer. Brukere med tilgang til kontoen din kan hjelpe deg med å drive kontoen og administrere andre brukere, avhengig av tilgangsnivået du ønsker å gi dem. Du kan også fjerne tilgangen når du ønsker det.

AdSense-kontoer kan ikke ha flere navn angitt som utbetalingsmottakere. For øyeblikket må navnet på utbetalingsmottakeren i en AdSense-konto enten være navnet på en privatperson eller et firmanavn, og alle kontoinntekter utbetales til dette navnet.

Utgivere kan plassere annonsekode fra mer enn én AdSense-konto på en side som overholder programretningslinjene våre. Utgivere kan også velge å rotere annonsekoder fra mer enn én utgiver på et nettsted.