Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Forespørsler i trakten

Det telles en traktforespørsel når det blir bedt om at en enhet som ikke er en annonseenhet (f.eks. en relatert søkeenhet), skal vises på nettstedet ditt. Vi rapporterer en traktforespørsel hver gang det sendes en forespørsel, selv om det ikke returneres eller gjengis noe på siden.