Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Suppiloklikkaukset

Suppiloklikkaus lasketaan, kun käyttäjä klikkaa muuta kuin mainosyksikköä ja jokin tapahtuma käynnistyy. Käyttäjä voi esimerkiksi klikata samantyyppisen haun yksikköön sisältyvää samantyyppistä hakutermiä, jolloin hänet ohjataan haun laskeutumissivulle.

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
Ohjekeskushaku
true
157
false