Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Clics d'embut de conversió

Es comptabilitza un clic d'embut de conversió quan un usuari fa clic en un bloc que no és d'anuncis i s'activa una acció. Per exemple, un usuari fa clic en un terme de cerca relacionat dins d'un bloc de cerca relacionada i se'l dirigeix a una pàgina de destinació de la cerca.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Desbloquejar el potencial de creixement

No us perdeu les estadístiques valuoses d'AdSense. Activeu aquesta opció per rebre informes de rendiment, consells personalitzats i invitacions a seminaris web que us poden ajudar a augmentar els guanys.

Activa