Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Impressions d'embut de conversió

Es comptabilitza una impressió d'embut de conversió per cada sol·licitud d'embut que ha tornat contingut que s'ha mostrat a l'usuari.

Nota: aquesta mètrica no està disponible per a tots els formats d'intencions de cerca i d'anunci.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Desbloquejar el potencial de creixement

No us perdeu les estadístiques valuoses d'AdSense. Activeu aquesta opció per rebre informes de rendiment, consells personalitzats i invitacions a seminaris web que us poden ajudar a augmentar els guanys.

Activa