Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Afegir una opció personalitzada als missatges de recuperació del bloqueig d'anuncis

Un missatge d'opció personalitzada us permet oferir als usuaris del bloquejador d'anuncis l'opció de permetre anuncis al vostre lloc web o de seleccionar una opció personalitzada que implementeu. Per exemple, podeu oferir als usuaris del bloquejador d'anuncis l'opció de permetre anuncis al lloc web o de comprar una subscripció al lloc web.

Seguiu aquests passos per implementar una opció personalitzada en un missatge de recuperació del bloqueig d'anuncis:

1. Implementeu googlefc.controlledMessagingFunction de l'API de Funding Choices. Heu d'implementar la funció googlefc.controlledMessagingFunction de l'API de Funding Choices unificada abans de publicar el vostre missatge d'opció personalitzada. Aquesta funció és obligatòria i ajuda a garantir que els usuaris que compleixin les condicions de l'opció personalitzada no tornin a veure el missatge en les visites futures. Col·loqueu la funció entre les etiquetes <head> i </head> del codi HTML del vostre lloc web.
  2. Seleccioneu l'opció "Afegeix una solució personalitzada". Quan creeu un missatge de recuperació del bloqueig d'anuncis, seleccioneu l'opció Afegeix una solució personalitzada. Això us permetrà oferir als usuaris la solució alternativa que preferiu (per exemple, comprar una subscripció al vostre lloc web).
  3. Configureu el missatge de recuperació del bloqueig d'anuncis. Seguiu aquests passos quan editeu el missatge de recuperació del bloqueig d'anuncis:
    1. (Opcional) Si cal, editeu el text del botó per a la vostra opció personalitzada.
    2. Al camp URL personalitzat, introduïu l'URL al qual ha d'enllaçar el botó. Per exemple, podeu introduir l'URL de la pàgina de registre per a la subscripció.
    3. (Opcional) Si cal, editeu el text del peu de pàgina "Ja ets subscriptor". L'enllaç d'aquest peu de pàgina s'utilitza per als usuaris que creuen que ja compleixen l'opció personalitzada.
    4. Al camp URL del peu de pàgina, introduïu un URL per al peu de pàgina. Per exemple, l'URL pot dirigir els usuaris a una pàgina que verifiqui que ja estan subscrits al vostre lloc web.