Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een optie voor aangepaste keuze toevoegen aan uw herstelberichten voor advertentieblokkering

Met een bericht voor aangepaste keuze kunt u gebruikers van advertentieblokkering de mogelijkheid geven om advertenties op uw site toe te staan of een aangepaste optie te selecteren die u heeft geïmplementeerd. U kunt gebruikers van advertentieblokkering bijvoorbeeld de optie bieden om advertenties op uw site toe te staan of zich te abonneren op uw site.

Voer de volgende stappen uit om een optie voor aangepaste keuze te implementeren in een herstelbericht voor advertentieblokkering:

1. Implementeer googlefc.controlledMessagingFunction van de Funding Choices API. U moet de functie googlefc.controlledMessagingFunction van de uniforme API voor Funding Choices implementeren voordat u uw bericht voor aangepaste keuze publiceert. Deze functie is verplicht en zorgt ervoor dat gebruikers die aan de voorwaarden van de aangepaste keuze voldoen, het bericht niet meer zien als ze later terugkomen. Plaats de functie tussen de tags <head> en </head> in de HTML-code van uw site.
  2. Selecteer de optie Aangepaste oplossing toevoegen. Als u een herstelbericht voor advertentieblokkering maakt, selecteert u de optie Aangepaste oplossing toevoegen. Zo kunt u gebruikers een alternatieve oplossing naar keuze bieden (bijvoorbeeld een abonnement op uw site kopen).
  3. Stel uw herstelbericht voor advertentieblokkering in. Voer de volgende stappen uit als u uw herstelbericht voor advertentieblokkering bewerkt:
    1. (Optioneel) Bewerk zo nodig de tekst op de knop voor uw aangepaste keuze.
    2. Geef in het veld Aangepaste URL de URL op waarnaar de knop moet linken. U kunt bijvoorbeeld de URL opgeven die leidt naar de aanmeldpagina voor een abonnement op uw site.
    3. (Optioneel) Bewerk zo nodig de voettekst Al abonnee. Deze voettekstlink wordt gebruikt voor gebruikers die van mening zijn dat ze al aan de aangepaste keuze hebben voldaan.
    4. Geef in het veld URL voor voettekst een URL op voor de voettekst. De URL kan bijvoorbeeld gebruikers naar een pagina leiden waarop wordt geverifieerd of ze al abonnee zijn van uw site.