Käyttäjäviestien estoon liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Mainosten estämisen lisäksi mainosblokkerilaajennukset voivat joskus estää käyttäjäviestit, myös eurooppalaisia asetuksia ja Yhdysvaltain osavaltioiden säädöksiä koskevat viestit. Voit lisätä virhesuojauskoodin sivustosi HTML-koodiin <head>- ja </head>-tagien väliin, jotta kävijät saavat tietää, jos käyttäjäviesti on estetty.

Kun sivustosi HTML-koodissa on virhesuojauskoodi, Googlen suostumustyökalut välittävät kävijälle varaviestin, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• kävijä käyttää mainosblokkeriohjelmaa tai ‑laajennusta
  • pyynnöt Googlen suostumustyökaluihin on estetty tai niitä häiritään.

Jos kumpikin ehto täyttyy, kävijä näkee tämän viestin (englanniksi):

You are seeing this message because ad or script blocking software is interfering with this page. Disable any ad or script blocking software, then reload this page.

Viesti on kiinnitetty sivustosi sivujen alareunaan. Se ei estä kävijöitä näkemästä sisältöäsi. Huomaa, että viesti saattaa näkyä, vaikkei sivustolle olisi lisätty viestiä mainosestoa käyttäville.