Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Segmentació dels anuncis

Acerca de la publicidad personalizada

La publicidad personalizada ―antes conocida como publicidad basada en intereses― permite a los anunciantes llegar a los usuarios en función de los intereses, los datos demográficos (por ejemplo, "amantes del deporte") y también otra información que se describe aquí.

La publicidad personalizada debería ayudarle a rentabilizar su sitio web con mayor eficacia, a aumentar el valor para los anunciantes y a ofrecer una experiencia mejor a los usuarios.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca al Centre d'ajuda