Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Sobre la publicitat personalitzada

La publicitat personalitzada (abans coneguda com a publicitat basada en interessos) permet als anunciants arribar als usuaris en funció dels seus interessos i de les seves dades demogràfiques (per exemple, "aficionats a l'esport"), així com d'altres dades que es descriuen aquí.

La publicitat personalitzada us pot ajudar a monetitzar el vostre lloc web de manera més eficient, a augmentar el valor dels anunciants i a proporcionar una millor experiència als usuaris.