Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Sivun tuhannen näyttökerran tulot

Sivun tuhannen näyttökerran tulot (RPM) lasketaan jakamalla arvioidut tulot sivun näyttökertojen määrällä ja kertomalla luku sitten tuhannella.

Sivun RPM = (arvioidut tulot / sivun näyttökertojen määrä) * 1 000

Jos esimerkiksi arvioimme, että ansaitsit 25:stä sivun näyttökerrasta noin 0,15 $, sivun tuhannen näyttökerran tulot ovat (0,15 $ / 25) * 1 000 eli 6,00 $.