Sivun tuhannen näyttökerran tulot

Sivun tuhannen näyttökerran tulot (RPM) lasketaan jakamalla arvioidut tulot sivun näyttökertojen määrällä ja kertomalla luku sitten tuhannella.

Sivun RPM = (arvioidut tulot / sivun näyttökertojen määrä) * 1 000

Jos esimerkiksi arvioimme, että ansaitsit 25:stä sivun näyttökerrasta noin 0,15 $, sivun tuhannen näyttökerran tulot ovat (0,15 $ / 25) * 1 000 eli 6,00 $.