Tervetuloa AdSense-ohjekeskukseen. Joulunpyhien ja uudenvuoden vuoksi AdSense-tuki ei ole käytettävissä 17.12.–4.1. Suosittelemme etsimään lisätietoa ohjekeskuksesta ja yhteisön keskusteluryhmistä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Sivun klikkausprosentti

Sivun klikkausprosentti on mainoksen klikkausten määrä jaettuna sivun näyttökertojen määrällä.

Sivun klikkausprosentti = klikkaukset/näyttökerrat

Jos esimerkiksi sait kaksi klikkausta 250 näyttökerralla, sivusi klikkausprosentti olisi 0,8 %. (2/250 = 0,8 %).

Huomaa, että tämä muuttuja on käytettävissä vain muokatun muuttujaryhmän välilehdellä. Lue lisätietoja muokatusta muuttujaryhmästä.