Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Sobre els missatges d'acord amb la CPRA

Nota: la Llei de Califòrnia sobre el dret a la privadesa (CPRA) s'aplica en lloc de la Llei de privadesa del consumidor de l'estat de Califòrnia (CCPA). Ara, la CPRA cobreix la compartició d'informació personal, a més de la venda d'informació personal. Obteniu més informació sobre els canvis als missatges d'acord amb la CPRA.

La Llei de Califòrnia sobre el dret a la privadesa (CPRA) és una llei de privadesa de les dades que estableix una sèrie de drets per als residents de l'estat de Califòrnia. La llei s'aplica a les empreses que operen a Califòrnia i compleixen algun dels criteris relacionats amb els ingressos, el tractament de dades i altres factors. La CPRA requereix que es doni als residents el dret de desactivar la venda o compartició ("sale or sharing") de la seva informació personal ("personal information"), d'acord amb la definició que fa d'aquests termes la CCRA. Aquesta opció s'ha d'oferir mitjançant un enllaç amb el text "Do Not Sell or Share My Personal Information" (No vull que vengueu ni compartiu la meva informació personal) en un lloc destacat de la pàgina d'inici de la part venedora ("selling/sale party").

Segons s'estipula a la CPRA, els editors que venen o comparteixen informació personal han de publicar un enllaç a la seva pàgina d'inici perquè els consumidors puguin desactivar la venda o la compartició de la seva informació personal (§1798.135). El tipus de missatge d'acord amb la CPRA es mostra als usuaris ubicats a l'estat de Califòrnia (EUA) i els dona l'opció de desactivar la venda o la compartició de la seva informació personal.

És responsabilitat vostra assegurar-vos que els missatges compleixen els requisits legals.

Actualitzacions de la CCPA a la CPRA

La CPRA ja està vigent. Això significa que els usuaris poden desactivar la venda i la compartició de la seva informació personal. Si estàveu utilitzant el text predeterminat per als missatges de consentiment d'acord amb la CCPA, l'hem actualitzat automàticament perquè s'hi llegeixi "Do Not Sell or Share My Personal Information" (No vull que vengueu ni compartiu la meva informació personal). Si prèviament havíeu personalitzat el missatge de consentiment d'acord amb la CCPA, us recomanem que el reviseu tenint en compte la CPRA.

Estructura d'un missatge

Un missatge d'acord amb la CPRA conté diverses "pantalles" (o "pàgines") que es mostren als usuaris quan el veuen.

Example of the structure of a CCPA message in Ad Mob.

Nota: és possible que el disseny de l'enllaç d'oposició a la venda o la compartició sigui diferent de l'estil que es mostra més amunt.

Els missatges d'acord amb la CPRA inclouen els elements següents:

1. Enllaç d'oposició a la venda o la compartició: l'enllaç al missatge d'acord amb la CPRA. Mostra l'enllaç "Do Not Sell or Share My Personal Information" (No vull que vengueu ni compartiu la meva informació personal) amb el format i la configuració que hàgiu seleccionat. Quan els usuaris fan clic a l'enllaç, s'obre la pàgina de confirmació i es mostra el quadre de diàleg "Opt out of the sale or sharing of personal information" (Desactiva la venda o compartició d'informació personal).
  2. Pàgina de confirmació: la pàgina de confirmació del missatge d'acord amb la CPRA. Mostra el quadre de diàleg "Opt out of the sale or sharing of personal information" (Desactiva la venda o compartició d'informació personal). Els usuaris poden fer clic als botons per confirmar la seva decisió.
    1. Logotip: el logotip del vostre lloc web o aplicació. Per incloure un logotip aquí, afegiu-ne un al missatge.
    2. Botó "Ignora": permet als usuaris ignorar el missatge sense desactivar la venda o la compartició ("sale or sharing") de la seva informació personal ("personal information"), d'acord amb la definició que la CPRA fa d'aquests termes. Tanca el missatge.
    3. Botó "Desactiva": permet als usuaris desactivar la venda o compartició ("sale or sharing") de la seva informació personal ("personal information"), d'acord amb la definició que la CPRA fa d'aquests termes. Quan els usuaris fan clic al botó "Desactiva", el missatge informa de l'estat de desactivació a Google. Tanca el missatge.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.