Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

GDPR-indstillinger

Tilføj webadresser til privatlivspolitikker

Angiv oplysningerne om din organisations data- og cookiepolitik som påkrævet af Googles samtykkepolitik for brugere i EU. Webadressen til privatlivspolitikken vises i sektionen "Få flere oplysninger" i dine meddelelser om europæiske forordninger. Når du tilføjer eller opdaterer webadressen til privatlivspolitikken for et website, opdateres webadressen i alle eksisterende meddelelser og tilføjes også automatisk i nye meddelelser om europæiske forordninger, som du opretter.

Når du opretter sider til dine politikker for data- og cookiemeddelelser, skal du sikre dig, at:
  • Siderne ikke hoster scripts, der kræver brugernes samtykke. Dette omfatter også annoncetags.
  • Siderne ikke indeholder Funding Choices-tagget til meddelelser om samtykke.

Følg denne vejledning for at tilføje eller opdatere webadressen til privatlivspolitikken for et website:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Privatliv og beskeder.
  3. Klik på GDPR.
  4. Klik på Opret meddelelse for at oprette en ny meddelelse, eller klik på meddelelsesnavnet for at redigere en eksisterende meddelelse.
  5. Klik på menuen "Dine websites" i sidebjælken. Siden "Websites" åbnes.
  6. Klik på Tilføj webadresse, hvis der ikke allerede er en webadresse til en privatlivspolitik for dit website. Hvis der er en eksisterende webadresse til en privatlivspolitik, skal du klikke på Rediger i feltet "Webadresse til privatlivspolitik".
  7. Angiv webadressen til din privatlivspolitik.
  8. Klik på Gem i dialogboksen "Webadresse til privatlivspolitik".
  9. Klik på Bekræft for at gemme dine ændringer og opdatere webadressen til privatlivspolitikken i eksisterende meddelelser, hvor websitet er valgt. Webadressen til privatlivspolitikken vises i sektionen "Få flere oplysninger" i dine meddelelser om europæiske forordninger.