Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Een bericht over verordeningen voor Amerikaanse staten maken

Nadat u uw sites aan AdSense heeft toegevoegd, voert u de volgende stappen uit om het bericht over verordeningen voor Amerikaanse staten te maken dat u wilt tonen aan sitebezoekers die uw sites bekijken in de toepasselijke staten.
Zorg ervoor dat u de AdSense-code op uw site heeft geplaatst.
Berichten komen misschien niet in aanmerking voor weergave op internet als het referrer-policy niet is ingesteld om de header Verwijzer te delen bij cross-origin-verzoeken. Zorg dat het referrer-policy cross-origin delen toestaat (bijvoorbeeld strict-origin of strict-origin-when-cross-origin).
  1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Privacy en berichten.
  3. Create a new message. On the US state regulations message type card:

• Click Create if this is your first US state regulations message.
    • Click Manage if you've previously created a US state regulations message. Then, click Create message.
  4. Selecteer de sites waarop u dit bericht wilt tonen:
    1. Klik op Sites selecteren.
    2. Selecteer de gewenste sites.
    3. Klik op Bevestigen.
  5. Kies de standaardtaal voor het bericht. Kies uit Engels, Spaans of Spaans (Latijns-Amerika).
  6. Voer in het veld Berichtnaam een beschrijvende berichtnaam in waaraan u het bericht later kunt herkennen. De naam is niet zichtbaar voor gebruikers en wordt alleen getoond op de pagina Privacy en berichten.
  7. (Optional) Edit and format the message to match your editorial and visual standards.
  8. Klik op Publiceren als u klaar bent. Of klik op Concept opslaan om een concept van het bericht op te slaan en de berichtenmaker te sluiten zonder te publiceren.
Het type bericht over verordeningen voor Amerikaanse staten ondersteunt Accelerated Mobile Pages (AMP) niet. Als u deze functie aanzet, wordt er een privacybericht getoond op uw site, maar niet op de AMP-versie van uw site.

Instellingen voor berichten over verordeningen voor Amerikaanse staten

De volgende instellingen zijn beschikbaar voor berichten over verordeningen voor Amerikaanse staten in Privacy en berichten:

• Gegevensverwerking beperken: kies of u gepersonaliseerde advertenties of niet-gepersonaliseerde advertenties wilt tonen aan gebruikers in toepasselijke staten die vallen onder de verordeningen voor Amerikaanse staten.

Deze instelling is van toepassing op gebruikers in Californië, Virginia, Colorado, Connecticut en Utah in de Verenigde Staten.

• Advertentiepartners selecteren: selecteer de advertentiepartners (voorheen 'aanbieders van advertentietechnologie' genoemd) die u wilt gebruiken om advertenties weer te geven aan gebruikers in toepasselijke staten die vallen onder de verordeningen voor Amerikaanse staten.
  • Beperkte gegevensverwerking beheren via advertentieverzoeken: u kunt gegevensverwerking op advertentieverzoekniveau beperken als u gegevensverwerking niet in uw hele account wilt beperken.
Opmerking: Als u het privacybericht aanzet en de instelling Beperkte gegevensverwerking overschrijft, kunt u de lijst van advertentiepartners niet aanpassen. De sites waarvoor u de overschrijving heeft ingesteld, gebruiken altijd de standaardlijst van advertentiepartners.