Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Crear un missatge sobre normativa estatal dels EUA

Després d'afegir els vostres llocs web a AdSense, completeu els passos següents per crear el missatge sobre normativa estatal dels EUA que voleu mostrar als visitants del vostre lloc web que hi accedeixen des dels estats en què el missatge és aplicable.
Assegureu-vos que heu col·locat el codi d'AdSense al vostre lloc web.
És possible que els missatges no siguin aptes per mostrar-se al web si "referrer-policy" no està configurat per compartir la capçalera "Referrer" a les sol·licituds de diversos orígens. Assegureu-vos que "referrer-policy" permet compartir contingut entre diversos orígens (per exemple, "strict-origin" o "strict-origin-when-cross-origin").
  1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Privadesa i missatges.
  3. Create a new message. On the US state regulations message type card:

• Click Create if this is your first US state regulations message.
    • Click Manage if you've previously created a US state regulations message. Then, click Create message.
  4. Seleccioneu els llocs web en què es mostrarà aquest missatge:
    1. Feu clic a Selecciona llocs web.
    2. Seleccioneu els llocs web que vulgueu.
    3. Feu clic a Confirma
  5. Seleccioneu l'idioma predeterminat en què es mostrarà aquest missatge. Podeu triar entre anglès, espanyol o espanyol (Amèrica Llatina).
  6. Al camp "Nom del missatge", introduïu un nom descriptiu per al missatge que us ajudi a identificar-lo més endavant. El nom només es mostra a la pàgina Privadesa i missatges i els usuaris no el veuran.
  7. (Optional) Edit and format the message to match your editorial and visual standards.
  8. Quan estigueu a punt, feu clic a Publica. També podeu fer clic a Desa l'esborrany per desar un esborrany del missatge i sortir del creador de missatges sense publicar-lo.
El tipus de missatge sobre normativa estatal dels EUA no admet Accelerated Mobile Pages (AMP). Si activeu aquesta funció, mostra un missatge de privadesa al vostre lloc web. Tanmateix, aquest missatge no es mostra a la versió AMP del lloc web.

Configuració dels missatges sobre normativa estatal dels EUA

A Privadesa i missatges, hi ha les opcions de configuració següents disponibles per als missatges sobre normativa estatal dels EUA:

• Restringeix el tractament de dades: trieu si voleu mostrar anuncis personalitzats o no personalitzats als usuaris dels estats aplicables que estan subjectes a normativa estatal dels EUA.

Aquesta opció de configuració s'aplicarà als usuaris de Califòrnia, Colorado, Connecticut, Utah i Virgínia (EUA).

• Selecciona partners publicitaris: seleccioneu els partners publicitaris (anteriorment "proveïdors de tecnologia publicitària") que vulgueu utilitzar per difondre anuncis entre els usuaris dels estats aplicables que estiguin subjectes a normativa estatal dels EUA.
  • Gestionar el tractament de dades restringit mitjançant sol·licituds d'anunci: si no voleu restringir el tractament de dades al compte, podeu restringir el tractament de dades al nivell de sol·licitud d'anunci.
Nota: si decidiu activar el missatge de privadesa i anul·lar l'opció de configuració "Restringeix el tractament de dades", no podreu personalitzar la llista de partners publicitaris. Els llocs web per als quals hàgiu configurat l'anul·lació utilitzaran sempre la llista predeterminada de partners publicitaris.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.