Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Een logo toevoegen aan berichten

U kunt logo's in uw berichten gebruiken voor consistente branding en om aan te sluiten bij de vormgeving van uw sites.

Deze optie is momenteel beschikbaar voor AVG-berichten.

Een logo toevoegen aan een sitebericht

1.  Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Privacy en berichten.
  3. Klik op AVG.
  4. Klik in de lijst met berichten op Bewerken in de rij met het bericht dat u wilt bewerken.
  5. Klik in de menuzijbalk op Header.
  6. Zet de schakelaar Logo aan om het logo van uw site automatisch te laten zien in uw bericht.
  7. Klik op Stijl toepassen om het bericht te updaten.
    Als er geen logo beschikbaar is, zet u de schakelaar Logo uit. Als u de schakelaar op Aan laat staan terwijl er geen logo is om te tonen, kunt u het bericht misschien niet publiceren.

Een logo verwijderen uit een sitebericht

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Privacy en berichten.
  3. Klik op AVG.
  4. Klik in de lijst met berichten op Bewerken in de rij met het bericht dat u wilt bewerken.
  5. Klik in de menuzijbalk op Header.
  6. Zet de schakelaar Logo uit om het logo van uw site uit het bericht te verwijderen.
  7. Klik op Stijl toepassen om het bericht te updaten.