Logon lisääminen viesteihin

Viesteissä voidaan käyttää logoja brändisi korostamiseen ja sivustosi yleisilmeen näyttämiseen.

Tällä hetkellä käytettävissä GDPR-viesteille.

Logon lisääminen sivustoa koskevaan viestiin

1.  Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Yksityisyys ja viestit.
  3. Klikkaa GDPR.
  4. Klikkaa viestiluettelosta Muokkaa sen viestin riviltä, jota haluat muokata.
  5. Klikkaa valikon sivupalkista Otsikko.
  6. Laita Logo-painike päälle, niin sovelluksen logo näkyy viestissä automaattisesti.
  7. Valitse Käytä tyyliä, jos haluat päivittää viestin.
    Jos logoa ei löydy, ota Logo-painike pois päältä. Jos jätät painikkeen päälle vaikka logoa ei ole löydy, et voi ehkä julkaista viestiä.

Logon poistaminen sivustoa koskevasta viestistä

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Yksityisyys ja viestit.
  3. Klikkaa GDPR.
  4. Klikkaa viestiluettelosta Muokkaa sen viestin riviltä, jota haluat muokata.
  5. Klikkaa valikon sivupalkista Otsikko.
  6. Ota Logo-painike pois päältä, niin sivuston logo poistetaan viestistä.
  7. Valitse Käytä tyyliä, jos haluat päivittää viestin.