Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Legg til en link for å trekke tilbake samtykke på nettstedet ditt

I programmet for brukersamtykke i forbindelse med personvern og meldinger kreves det at samtykke skal kunne trekkes tilbake. AdSense legger automatisk til den obligatoriske linken for å trekke tilbake samtykke til europeiske forordninger på nettsteder der du viser meldinger om europeiske forordninger. Du kan også velge å ta med en link for å trekke tilbake samtykke i dataene dine, informasjonskapselen din eller på siden med personvernreglene.

Med oppheving av samtykke menes prosessen der brukere i EØS, Storbritannia og Sveits som tidligere har samtykket i personlig tilpassede annonser, kan trekke tilbake dette samtykket. Nederst på nettstedet ditt må du ta med en link som brukere kan klikke på for å trekke tilbake samtykket sitt. Deretter må du vise disse brukerne en samtykkemelding på nytt.

AdSense legger automatisk til den obligatoriske linken for å trekke tilbake samtykke til europeiske forordninger på nettsteder der du viser meldinger om europeiske forordninger. Slike linker blir bare lagt til på godkjente nettsteder som inneholder AdSense-koden, og med linkene følger det tekst hvor det opplyses om at du overholder retningslinjene for versjon 2.0 av rammeverket for åpenhet og samtykke (TCF) fra IAB.

Funksjon for oppheving av samtykke (Google API)

Bruk denne funksjonen for å kalle opphevingsflyten: googlefc.callbackQueue.push(googlefc.showRevocationMessage)

Eksempel:

<a href=”javascript:googlefc.callbackQueue.push(googlefc.showRevocationMessage)”>Innstillinger for personvern og informasjonskapsler</a>.

Funksjon for oppheving av samtykke (AMP)

Plasser denne koden etter den avsluttende </amp-consent>-taggen i HTML-koden på nettstedet ditt for å kalle opphevingsflyten:

<div id="fcConsentRevocation">
    <button on="googleFC.prompt(consent=googleFC, expireCache=true)">Innstillinger for personvern og informasjonskapsler</button>
</div>