Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Privacy en berichten

Een link voor intrekking van toestemming toevoegen aan uw app of site

Een van de vereisten van het programma voor toestemming van gebruikers voor privacy en berichten, is dat gebruikers de toestemming op een later moment alsnog kunnen intrekken. Het is daarom belangrijk dat u, voordat u toestemmingsberichten publiceert, een link voor het intrekken van toestemming opneemt op de pagina met uw gegevens-, cookie- of privacybeleid.

Toestemming intrekken houdt in dat gebruikers in de EER (Europese Economische Ruimte) en het Verenigd Koninkrijk die toestemming hebben gegeven voor gepersonaliseerde advertenties, die toestemming weer kunnen intrekken. U moet daarom in het menu van uw site of app een link opnemen waarmee gebruikers hun toestemming kunnen intrekken, waarna zij het toestemmingsbericht opnieuw te zien krijgen.

Gebruik de volgende functie om het intrekkingsproces te activeren: googlefc.callbackQueue.push(googlefc.showRevocationMessage)

Voorbeeld:

<a href=”javascript:googlefc.callbackQueue.push(googlefc.showRevocationMessage)”>Klik hier om uw keuze in te trekken</a>.