Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tilføj et link til tilbagekaldelse af samtykke på dit website

Tilbagekaldelse af samtykke er et krav i programmet for brugersamtykke og Privatliv og beskeder. AdSense tilføjer automatisk det påkrævede link til tilbagekaldelse af meddelelse om europæiske forordninger på websites, hvor du viser meddelelser om europæiske forordninger. Du kan vælge også at inkludere et link til tilbagekaldelse af samtykke på siden med din data-, cookie- eller privatlivspolitik.

Tilbagekaldelse af samtykke er en proces, der giver de brugere i EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde), Storbritannien og Schweiz, som har givet samtykke til personligt tilpassede annoncer, mulighed for at tilbagekalde deres samtykke. Du skal angive et link nederst på dit website, der giver de brugere, som vil tilbagekalde deres samtykke, mulighed for at gøre det ved at få vist meddelelsen om samtykke igen.

AdSense tilføjer automatisk det påkrævede link til tilbagekaldelse af meddelelse om europæiske forordninger på websites, hvor du viser meddelelser om europæiske forordninger. Dette link bliver kun tilføjet på godkendte websites, som indeholder AdSense-koden, og det vises sammen med tekst, der angiver, at du overholder IAB's forskrifter for gennemsigtighed og samtykke (TCF, Transparency & Consent Framework) version 2.0.

Funktion til tilbagekaldelse af samtykke (Google API)

Brug følgende funktion til at kalde tilbagekaldelsesflowet: googlefc.callbackQueue.push(googlefc.showRevocationMessage).

Eksempel:

<a href=”javascript:googlefc.callbackQueue.push(googlefc.showRevocationMessage)”>Indstillinger for privatlivsbeskyttelse og cookies</a>.

Funktion til tilbagekaldelse af samtykke (AMP)

Placer følgende kode efter det afsluttende </amp-consent>-tag i HTML-koden på dit website for at kalde tilbagekaldelsesflowet:

<div id="fcConsentRevocation">
    <button on="googleFC.prompt(consent=googleFC, expireCache=true)">Indstillinger for privatlivsbeskyttelse og cookies</button>
</div>