Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rediger og formatér meddelelser

Du kan ændre teksten og formatere elementer i dine meddelelser, efterhånden som du opretter dem, eller når som helst efterfølgende. Tilpas meddelelsesformateringen, så meddelelserne matcher udseendet og funktionaliteten på dine websites.

Redigering af tekst i meddelelsen

Standardteksten i meddelelsen afhænger primært af navnet på dit website eller din app. Det meste af teksten kan redigeres.

1. Klik på Privatliv og beskeder.
  2. Klik på Administrer på et af meddelelsestypekortene på siden Privatliv og beskeder.
  3. På listen over meddelelser skal du klikke på Rediger i rækken med den meddelelse, du vil redigere.
  4. Vælg den beskedskærm, du vil redigere.
  5. Klik på det element, du vil redigere (f.eks. brødteksten eller knapteksten), og foretag de ønskede ændringer.
  6. (Valgfrit) Indsæt makrostrengen til navnet på websitet (%%SITE_NAME%%) som en pladsholder for navnet på websitet. Når en meddelelse er konfigureret til at blive vist på flere websites, erstattes makrostrengen til navnet på websitet med navnet på det website, hvor meddelelsen vises i øjeblikket, eller med websitets webadresse, hvis der ikke er angivet et navn på et website.

Sådan tilføjer eller ændrer du navnet på websitet, mens du redigerer en meddelelse:

1. Klik på menupilen på listen "Dine websites". Siden "Vælg dine websites" åbnes.
    2. Klik på Rediger for at redigere navnet på et website, eller klik på Tilføj navn på website for at tilføje et navn på et unavngivet website.
    3. Klik på Gem efterfulgt af Bekræft.

Det nye websitenavn bruges til at erstatte makrostrengen til navnet på websitet, når meddelelsen vises.

7. Vælg det standardsprog, der skal bruges til denne meddelelse. Hvis vi ikke kan registrere brugerens enhedssprog, eller hvis denne meddelelse ikke er tilgængelig på det sprog, der er valgt på brugerens enhed, vises meddelelsen på standardsproget.
  8. (Valgfrit) Klik på Yderligere sprog, og vælg eventuelle yderligere sprog, du vil vise din meddelelse på.
  9. (Valgfrit) Vælg yderligere meddelelsesmuligheder:
    1. GDPR-meddelelser: Vælg valgmuligheder med hensyn til brugersamtykke. Dette er de valgmuligheder, som brugerne kan vælge mellem, når din meddelelse vises. Følgende kombinationer af valgmuligheder er tilgængelige:
      1. Giv samtykke, eller administrer indstillinger
      2. Giv samtykke, giv ikke samtykke, eller administrer indstillinger
  10. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet Luk (giv ikke samtykke) for at føje et lukkeikon til din meddelelse. Brugerne kan klikke på lukkeikonet for at lukke meddelelsen og afvise at give samtykke til dine annoncepartnere og deres formål.
  11. Klik på Anvend layout for at opdatere meddelelsen.

Formatering af elementer i meddelelsen

Når du ændrer formateringen af et element, ændres dette element i alle relevante dialogbokse. Hvis du f.eks. ændrer brødteksten i dialogboksen "Anmodning om samtykke" til grøn, ændres brødteksten i dialogboksen "Alternativt samtykke" også til grøn.

Udfør følgende trin for at ændre formateringen af et element i meddelelsen:

1.  Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Privatliv og beskeder.
  3. Klik på Administrer på et af meddelelsestypekortene på siden Privatliv og beskeder.
  4. På listen over meddelelser skal du klikke på Rediger i rækken med den meddelelse, du vil redigere.
  5. Vælg det element, du vil formatere, i selve dialogboksen til beskeder eller i sidemenuen (f.eks. Brødtekst). Skift indstillingerne i menuen for at ændre formateringen.
  6. Klik på Anvend layout for at opdatere meddelelsen.

Formateringsmuligheder

Afhængigt af hvilken del af meddelelsen du formaterer, kan en eller flere af følgende kontrolelementer være tilgængelige.

• Brødtekst: Skrifttypefamilie
  • Typografi: Fed, kursiv eller understreget
  • Justering: Venstre, højre, centrum
  • Skriftstørrelse: Skriftstørrelsen er i "em"-enheder. Dermed kan teksten skaleres i overensstemmelse med brugerens skærmstørrelse eller browserindstillinger.
  • Skriftfarve: Angiv din egen Hex- eller RGB-definerede farve ved at klikke på ikonet Gem.

Elementet "Global"

• Primær farve: Anvendes på følgende elementer i meddelelsen:
    • baggrundsfarven på knappen til den primære meddelelse
    • skriftfarve på knappen til den tredje meddelelses (når den er inkluderet)
    • ikonbaggrunde
    • kontakter
    • skriftfarve på "Præferencer for leverandører"-linket
    • knappen Luk i hjælpedialogboksen, som aktiveres fra meddelelsen
  • Sekundær farve: Anvendes som baggrundsfarve for den sekundære knap i en meddelelse.

Elementet "Knapper"

• Primær farve: Anvendes som skriftfarve for knappen til den primære meddelelse.
  • Sekundær farve: Anvendes som skriftfarven for knappen til den sekundære meddelelse.

I forbindelse med meddelelser om brugersamtykke i EU og GDPR kræver politikkerne for IAB Europes forskrifter for gennemsigtighed og samtykke, at de knapper, der vises i dine meddelelser, ikke må være usynlige, ulæselige eller fremstå som deaktiverede. Selvom knapperne ikke behøver at være identiske, skal de – for at sikre, at de er tydeligt synlige – matche tekstegenskaberne (skrifttype, skriftstørrelse, skrifttypestil) og have et minimumkontrastforhold på 5 til 1.

Det vil sige, at baggrundsfarven og skriftfarven på de knapper, der vises i dine meddelelser, skal have tilstrækkelig med kontrast, så knapperne er nemme at læse. Når du angiver baggrunds- og skriftfarver, registrerer vi, om der er tilstrækkelig kontrast mellem farverne og giver dig besked, hvis du skal justere de farver, du har valgt.