Mahdollisuudet ja kokeilut

Automaattisten optimointikokeilujen muokkaaminen

Automaattisen optimoinnin asetusten avulla voit itse päättää tarkemmin siitä, millaisia optimointikokeiluja Google voi tehdä puolestasi.

Sisältö:

Valitse liikenne

Tämän asetuksen avulla voit valita, kuinka suurelle osalle käyttäjistä haluat optimointikokeilujesi näkyvän.

Huom. Jos kokeilusi näkyy liian pienelle käyttäjämäärälle, se voi vaikuttaa tuloksiin.

Voit valita liikenteen prosenttiosuuden näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Optimointi ja sitten Kokeilut.
  3. Klikkaa nykyistä automaattisen optimoinnin asetusta, esimerkiksi Automaattinen optimointi käytössä.
  4. Aseta Valitse liikenne ‑kohdasta liukusäätimellä se liikenteen prosenttiosuus, jolle haluat automaattisen optimoinnin kohdistavan kokeiluja.
    AdSense for Contentissa on suositeltavaa valita vähintään 50 % liikenteestä
    ja AdSense for Searchissa vähintään 5 % liikenteestä.
  5. Klikkaa Tallenna asetukset.

Muutokset otetaan käyttöön tulevissa kokeiluissa.

Estä tyyli (vain AdSense haulle)

Tämän asetuksen avulla voit poistaa mainostyylin, jota et halua käyttää automaattisissa optimointikokeiluissa.

Voit estää mainostyylin näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Optimointi ja sitten Kokeilut.
  3. Klikkaa nykyistä automaattisen optimoinnin asetusta, esimerkiksi Automaattinen optimointi käytössä.
  4. Valitse Estetyt mainostyylit ‑osiosta Estä tyyli.
  5. Valitse estettävä mainostyyli.
  6. Klikkaa Vahvista.
  7. Klikkaa Tallenna asetukset.

Muutokset otetaan käyttöön tulevissa kokeiluissa.

Estä kokeilu

Tällä asetuksella voit poistaa sellaiset optimointikokeilujen tyypit, joita et halua käyttää sivustollasi.

Esimerkki:
  • Vinjettimainokset ja ankkurimainokset (AdSense for Content)
  • Vakiomallit, Shopping-mallit ja hakuavainsanat (AdSense haulle)

Voit estää kokeilun tyypin näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Optimointi ja sitten Kokeilut.
  3. Klikkaa nykyistä automaattisen optimoinnin asetusta, esimerkiksi Automaattinen optimointi käytössä.
  4. Klikkaa Estetyt kokeilut ‑osiosta Estä kokeilu.
  5. Valitse estettävät kokeilujen tyypit.
  6. Klikkaa Vahvista.
  7. Klikkaa Tallenna asetukset.

Muutokset otetaan käyttöön tulevissa kokeiluissa.