Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledning til implementering af kode

Brug Chrome Udviklerværktøjer til at finde og rette problemer, hvor dine annoncer ikke vises

Chrome Udviklerværktøjer er et sæt webudviklerværktøjer, der er indbygget direkte i Google Chrome-browseren. Disse værktøjer giver dig mulighed for at undersøge gengivelsen af HTML (DOM) og netværksaktiviteten på dine sider. Du kan bruge Udviklerværktøjer til at finde og rette problemer med annoncevisning.

Tjek, om der sendes annonceanmodninger

Følgende vejledning viser dig, hvordan du bruger Udviklerværktøjer til at tjekke, om der sendes annonceanmodninger fra din side:

1. Gå til den side, du vil undersøge.
  2. Åbn Udviklerværktøjer ved at højreklikke på siden og klikke på Inspicer. Du kan også trykke på Kommando + Alternativ + C (Mac) eller Ctrl + Shift + C (Windows, Linux, Chrome OS).
  3. Klik på fanen Netværk
  4. Indtast ads? i feltet "Filter".

Eventuelle annonceanmodninger fra AdSense eller Ad Manager, som er blevet sendt fra din side, vises i tabellen med anmodninger.

5. Gennemgå listen over annonceanmodninger:
    Hvis du finder: Betyder det:
    En annonceanmodning, der starter med ads?client Der blev sendt en AdSense-annonceanmodning fra din side.
    Ingen annonceanmodninger

Der blev ikke sendt nogen annonceanmodninger fra din side, hvilket betyder, at der ikke vises nogen annoncer på din side. Eller der opstod et problem på klientsiden, som forhindrede, at annonceanmodningen kunne sendes.

Vi anbefaler, at du gør følgende:

En annonceanmodning med rødt, der har statussen 403

Serveren modtog annonceanmodningen, men svarede, at en annonce ikke skal vises på dit website eller din konto. "Status" 403 returneres normalt på grund af politikhåndhævelser, eller fordi dit website ikke er blevet godkendt.

Vi anbefaler, at du gør følgende:

En annonceanmodning, der har statussen 200, men dine annoncer vises stadig ikke Der er sandsynligvis problemer med din ads.txt-implementering. Du kan løse problemet ved at gå til fejlfindingen for ads.txt.

Kontrollér, om der er fejl på klientsiden

Selvom du har implementeret AdSense-annoncekoden korrekt, er det muligt, at annonceanmodningerne ikke sendes fra din side på grund af en fejl på klientsiden. Dette kan skyldes browseren (f.eks. udvidelser) eller fejl fra de valideringstjek, der er implementeret i AdSense JavaScript (adsbygoogle.js).

Følgende trin viser, hvordan du bruger Udviklerværktøjer til at tjekke din side for fejl på klientsiden:

1. Gå til den side, du vil undersøge.
  2. Åbn Udviklerværktøjer ved at højreklikke på siden og klikke på Inspicer. Du kan også trykke på Kommando + Alternativ + C (Mac) eller Ctrl + Shift + C (Windows, Linux, Chrome OS).
  3. Klik på fanen Konsol.
  4. Søg efter følgende fejl:
    Hvis du finder: Betyder det:
    ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

Browseren forhindrede adsbygoogle.js (det JavaScript, der anvendes af AdSense til at vise annoncer) i at blive downloadet. Dette skyldes typisk en udvidelse (f.eks. en annonceblokering), der er installeret i browseren.

Eksempel:
    GET https://pagead2.googlesyndication.com/
    pagead/js/adsbygoogle.js net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

En fejl af typen adsbygoogle.js

Valideringskontrollerne i adsbygoogle.js returnerede en fejl. Disse valideringskontroller sikrer, at hvis en annonceanmodning matches til en annonce, kan annoncen placeres.

En almindelig fejl opstår, hvis AdSense forsøger at placere en responsiv annonce på din side, men der ikke er nok plads til at placere annoncen.

Eksempel:
    adsbygoogle.push() error: Fluid responsive ads
    must be at least 250px wide: availableWidth=0