Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Guia d'implementació del codi

Utilitzeu Chrome DevTools per resoldre els problemes relacionats amb els anuncis que no es mostren

Chrome DevTools és un conjunt d'eines per a desenvolupadors web creades directament al navegador Google Chrome. Aquestes eines us permeten inspeccionar l'HTML (DOM) renderitzat i l'activitat de xarxa de les vostres pàgines. Podeu utilitzar DevTools per resoldre els problemes de difusió d'anuncis.

Comprovar que s'estan enviant sol·licituds d'anunci

Els passos següents us indiquen com podeu utilitzar DevTools per comprovar si s'estan enviant sol·licituds d'anunci des de la vostra pàgina:

1. Visiteu la pàgina que voleu investigar.
  2. Feu clic a la pàgina amb el botó dret i seleccioneu Inspecciona per obrir DevTools. També podeu prémer Cmd+Opció+C (Mac) o bé Control+Maj+C (Windows, Linux o Chrome OS).
  3. Feu clic a la pestanya Xarxa.
  4. Escriviu ads? al camp "Filtre".

Totes les sol·licituds d'anunci d'AdSense o d'Ad Manager que s'hagin enviat des de la vostra pàgina s'enumeren a la taula de sol·licituds.

5. Reviseu la llista de sol·licituds d'anunci:
    Si veieu: Vol dir que:
    Una sol·licitud d'anunci que comença per ads?client. S'ha enviat una sol·licitud d'anunci d'AdSense des de la vostra pàgina.
    No hi ha cap sol·licitud d'anunci.

No s'ha enviat cap sol·licitud d'anunci des de la vostra pàgina, de manera que no s'hi difon cap anunci. O bé hi ha hagut un problema per part del client que ha impedit que s'enviï la sol·licitud d'anunci.

Us recomanem que:

Una sol·licitud d'anunci de color vermell amb l'estat 403.

El servidor ha rebut la sol·licitud d'anunci, però ha respost que no s'han de difondre anuncis en relació amb el vostre lloc web o compte. L'estat 403 se sol tornar a causa de l'existència de mesures d'aplicació relatives a les polítiques o perquè el lloc web no s'ha aprovat.

Us recomanem que:

Una sol·licitud d'anunci amb l'estat 200 però tot i així els anuncis no es mostren. És probable que tingueu problemes amb la implementació d'ads.txt. Per resoldre aquest problema, consulteu l'article Eina de resolució de problemes d'ads.txt.

Comprovar si hi ha errors per part del client

Encara que hàgiu implementat correctament el codi d'anunci d'AdSense, és possible que no s'enviïn sol·licituds d'anunci des de la vostra pàgina degut a un error per part del client. Podria ser a causa del navegador (per exemple, les extensions) o d'errors en les comprovacions de validació implementades al codi JavaScript d'AdSense (adsbygoogle.js).

Els passos següents us indiquen com podeu utilitzar DevTools per comprovar si hi ha errors per part del client:

1. Visiteu la pàgina que voleu investigar.
  2. Feu clic a la pàgina amb el botó dret i seleccioneu Inspecciona per obrir DevTools. També podeu prémer Cmd+Opció+C (Mac) o bé Control+Maj+C (Windows, Linux o Chrome OS).
  3. Feu clic a la pestanya Consola.
  4. Comproveu si hi ha els errors següents:
    Si veieu: Vol dir que:
    ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

El navegador ha impedit que es baixés adsbygoogle.js (el JavaScript que utilitza AdSense per mostrar anuncis). Normalment això es deu al fet que s'ha instal·lat una extensió (per exemple, un bloquejador d'anuncis) al navegador.

Exemple:
    GET https://pagead2.googlesyndication.com/
    pagead/js/adsbygoogle.js net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

Un error adsbygoogle.js.

Les comprovacions de validació a adsbygoogle.js han tornat un error. Aquestes comprovacions garanteixen que si una sol·licitud d'anunci concorda amb un anunci, l'anunci es pot emplaçar.

Un error habitual es produeix quan AdSense intenta emplaçar un anunci responsiu a la vostra pàgina però no hi ha prou espai disponible per fer-ho.

Exemple:
    adsbygoogle.push() error: Fluid responsive ads
    must be at least 250px wide: availableWidth=0