Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

RPM for annonseforespørsler

RPM for annonseforespørsler beregnes ved å dele de beregnede inntektene dine på antall annonseforespørsler du har sendt, og gange med 1000.

RPM for annonseforespørsler = (beregnet inntekt / antall annonseforespørsler) * 1000

Hvis du for eksempel anslås å tjene 600 kr på 15 000 annonseforespørsler, vil RPM for annonseforespørsler være (600 / 15 000) * 1000 eller 40 kr.

Vær oppmerksom på at denne beregningen bare er tilgjengelig på fanen for «Egendefinert»-beregningsgruppen. Finn ut mer om Egendefinert-beregningsgruppen.