Mainospyynnön tuhannen näyttökerran tulot

Mainospyynnön tuhannen näyttökerran tulot lasketaan jakamalla arvioidut tulot tehtyjen mainospyyntöjen määrällä ja kertomalla luku sitten tuhannella.

Mainospyynnön tuhannen näyttökerran tulot = (arvioidut tulot / mainospyyntöjen määrä) * 1 000

Jos esimerkiksi ansaitsit arviolta 60 euroa 15 000 mainospyynnöstä, mainospyynnön tuhannen näyttökerran tulot ovat (60 € / 15 000) * 1 000 eli 4,00 €.

Huomaa, että tämä muuttuja on käytettävissä vain muokatun muuttujaryhmän välilehdellä. Lue lisätietoja muokatusta muuttujaryhmästä.