Klikkfrekvens for annonseforespørsler

Klikkfrekvensen for annonseforespørsler er antall annonseklikk delt på antall annonseforespørsler.

Klikkfrekvens for annonseforespørsler = antall klikk / antall annonseforespørsler

Hvis du for eksempel mottok 7 klikk for 1000 annonseforespørsler, ville klikkfrekvensen for annonseforespørsler ha vært 0,7 %. (7 / 1000 = 0,7 %)

Vær oppmerksom på at denne beregningen bare er tilgjengelig på fanen for «Egendefinert»-beregningsgruppen. Finn ut mer om Egendefinert-beregningsgruppen.