Velkommen til brukerstøtten for AdSense. Den personlige brukerstøtten har juleferie og holder stengt fra 17. desember til 4. januar. Vi oppfordrer deg til å ta en titt på ressursene i brukerstøtten og brukerforumet. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre, men ber om forståelse for at selv vi trenger en pust i bakken.

Annonseforespørsel

Hver gang det sendes en forespørsel om visning av annonser fra nettstedet ditt, telles dette som en annonseforespørsel. Vi teller hver enkelt forespørsel om annonser (for innholdsannonser) eller søkeord (for søkeannonser) til annonseenheter. Vi rapporterer en annonseforespørsel hver gang det sendes en forespørsel, selv om det ikke returneres noen annonser.

Vær oppmerksom på at denne beregningen bare er tilgjengelig på fanen for «Egendefinert»-beregningsgruppen. Finn ut mer om Egendefinert-beregningsgruppen.