Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Betalningar

Komma åt dina AdSense-betalningar i Google betalningscenter

I Google betalningscenter kan du hantera dina betalningsmetoder i Googles produkter och tjänster. Där kan du se dina intäkter, din transaktionshistorik och dina betalningsinställningar i AdSense.

Obs! Om du har avslutat ditt AdSense-konto kan du fortfarande se din betalningshistorik i betalningscentret.

Öppna betalningscentret

1. Besök https://pay.google.com/.
  2. Ange e-postadressen och lösenordet till det Google-konto du använder för att logga in på AdSense.
  3. Klicka på Prenumerationer och tjänster.
  4. Klicka på Hantera under Aktiv på AdSense-kortet. (Om du har avslutat ditt AdSense-konto kan du klicka på Avslutat för att se AdSense-kortet.)
    Obs! Om du inte ser AdSense-kortet bör du kontrollera att du använder ett Google-konto som har åtkomst till betalningsprofilen för AdSense-kontot.

Läs mer om hur du hanterar dina betalningar i Google betalningscenter.