Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Se AdSense-betalingene dine i Googles betalingssenter

I Googles betalingssenter kan du styre hvordan du betaler for eller får betalt gjennom Google-produkter og -tjenester – på ett og samme sted. Via betalingssenteret kan du få tilgang til AdSense-inntektene og betalingsinnstillingene dine og se oppføringene i transaksjonsloggen din.

Merk: Hvis du har avsluttet AdSense-kontoen din, kan du fortsatt se betalingsloggen din i betalingssenteret.

Sånn får du tilgang til betalingssenteret

1. Gå til https://pay.google.com/.
  2. Skriv inn passordet og e-postadressen for Google-kontoen du bruker ved pålogging til AdSense.
  3. Klikk på Abonnementer og tjenester.
  4. Klikk på Administrer under «Aktiv» på AdSense-kortet. (Hvis du har avsluttet AdSense-kontoen din, kan du klikke på Avsluttet for å se AdSense-kortet.)
    Merk: Hvis du ikke ser AdSense-kortet, må du påse at du bruker en Google-konto som har tilgang til betalingsprofilen for den aktuelle AdSense-kontoen.

Finn ut hvordan du kan administrere betalingene dine i Googles betalingssenter.