Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Betalingen

Toegang tot uw AdSense-betalingen in het Google-betalingscentrum

Het Google-betalingscentrum is een centrale locatie waar u kunt beheren hoe u betaalt voor (of betaald krijgt via) Google-producten en -services. In het betalingscentrum heeft u ook toegang tot uw AdSense-inkomsten, -transactiegeschiedenis en -betalingsinstellingen.

Opmerking: Als u uw AdSense-account heeft gesloten, kunt u uw betalingsgeschiedenis nog steeds bekijken in het betalingscentrum.

Toegang krijgen tot het betalingscentrum

1. Ga naar https://pay.google.com/.
  2. Geef het e-mailadres en wachtwoord op van het Google-account dat u gebruikt om in te loggen bij AdSense.
  3. Klik op Abonnementen en services.
  4. Klik op de AdSense-kaart onder Actief op Beheren. (Als u uw AdSense-account heeft gesloten, klikt u op Geannuleerd om de AdSense-kaart te bekijken.)
    Opmerking: Als u de AdSense-kaart niet ziet, controleert u of u een Google-account gebruikt waarmee u toegang heeft tot het betalingsprofiel van het AdSense-account.

Lees meer informatie over hoe u betalingen beheert in het Google-betalingscentrum.