Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Få adgang til dine AdSense-betalinger i Googles betalingscenter

Googles betalingscenter er et centralt sted, hvor du kan administrere, hvordan du betaler for eller får betaling via Googles produkter og tjenester. Du kan bruge betalingscenteret til at få adgang til din AdSense-indtjening, din transaktionshistorik og dine betalingsindstillinger.

Bemærk! Hvis du har lukket din AdSense-konto, kan du stadig se din betalingshistorik i betalingscenteret.

Sådan får du adgang til betalingscenteret

1. Gå til https://pay.google.com/.
  2. Angiv mailadressen og adgangskoden for den Google-konto, du bruger, når du logger ind på AdSense.
  3. Klik på Abonnementer og tjenester.
  4. Klik på Administrer på AdSense-kortet under "Aktivt". Hvis du har lukket din AdSense-konto, skal du klikke på Annulleret for at se AdSense-kortet.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se AdSense-kortet, skal du tjekke, at du bruger en Google-konto, der har adgang til AdSense-kontoens betalingsprofil.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine betalinger i Googles betalingscenter.