Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Accedir als pagaments d'AdSense des del centre de pagaments de Google

El centre de pagaments de Google us permet gestionar de manera centralitzada com emitiu o rebeu pagaments a través dels productes i serveis de Google. Podeu utilitzar el centre de pagaments per accedir als guanys, a l'historial de transaccions i a la configuració de pagaments d'AdSense.

Nota: encara que hàgiu tancat el compte d'AdSense, podeu continuar consultant l'historial de pagaments al centre de pagaments.

Com es pot accedir al centre de pagaments

1. Aneu a https://pay.google.com/.
  2. Introduïu l'adreça electrònica i la contrasenya del Compte de Google que feu servir per iniciar la sessió a AdSense.
  3. Feu clic a Subscripcions i serveis.
  4. A la targeta d'AdSense que es mostra a "Actiu", feu clic a Gestiona. Si heu tancat el compte d'AdSense, feu clic a Cancel·lat per veure la targeta d'AdSense.
    Nota: si no la veieu, assegureu-vos que estigueu utilitzant un Compte de Google que tingui accés al perfil de pagaments del compte d'AdSense.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar els pagaments al centre de pagaments de Google.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.