Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Mit website ser ikke rigtigt ud i Google Chrome

Google Chrome er udviklet til at gengive websites lige så godt som andre browsere. Google Chrome og Apple Safari bruger samme gengivelsesmaskine (WebKit) og bør vise sider på samme måde. Men Google Chrome bruger en anden gengivelsesmaskine end Internet Explorer og Mozilla Firefox, så den kan godt vise websider anderledes end disse browsere.

Hvis du er AdSense-udgiver, og dit website ikke bliver vist korrekt i Google Chrome, bedes du rapportere det ved hjælp af denne formular.

Du kan finde yderligere tip og ressourcer på siden med webmasterressourcer.

Du kan få flere oplysninger om Google Chrome-browseren ved at besøge Hjælp til Google Chrome.