Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Kyselyn tuhannen näyttökerran tulot

Kyselyn tuhannen näyttökerran tulot lasketaan jakamalla arvioidut tulot raportoitujen kyselyjen määrällä ja kertomalla luku sitten tuhannella.

Kyselyn tuhannen näyttökerran tulot = (arvioidut tulot / kyselyjen määrä) * 1 000

Jos esimerkiksi arvioimme, että ansaitsit 15 000:sta kyselystä 60 $, kyselyn tuhannen näyttökerran tulot ovat (60 $ / 15 000) * 1 000 eli 4,00 $.