Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Aan de slag met uw AdSense-account

Advertenties: uw advertentievoorraad beheren

Via de pagina Advertenties kunt u uw advertentievoorraad efficiënt beheren. U kunt er automatische advertenties instellen voor uw sites en advertentieblokken maken en beheren. Ook kunt u op deze pagina algemene instellingen kiezen voor uw advertenties.

Voorbeeld van de overzichtspagina met advertenties in AdSense.

Automatische advertenties

Automatische advertenties bieden u een eenvoudige en innovatieve manier om inkomsten te genereren met uw content. U hoeft slechts één advertentiecodefragment te plaatsen om aan de slag te gaan. Lees meer informatie over automatische advertenties.

Advertentieblokken

Dankzij advertentieblokken heeft u controle over waar op uw sites advertenties worden weergegeven. Onze native-advertentieblokken zijn bovendien heel flexibel, zodat u ze eenvoudig kunt aanpassen. AdSense biedt verschillende typen advertentieblokken. Lees meer informatie over advertentieblokken.

Algemene instellingen

Algemene instellingen zijn advertentie-instellingen op accountniveau, zoals optimalisatie van advertentieformaten.