AdSense-tilin käytön aloittaminen

Mainokset: Mainosinventaarin hallinnointi

Voit hallinnoida mainosinventaariasi tehokkaasti Mainokset-sivun avulla. Sivulla voit ottaa Automaattiset mainokset käyttöön sivustoillasi sekä luoda ja hallinnoida mainosyksiköitä. Lisäksi voit valita mainostesi yleiset asetukset.

Esimerkki mainosten yleiskatsaussivusta AdSensessa.

Automaattiset mainokset

Automaattisten mainosten avulla voit kaupallistaa sisältösi helpolla ja innovatiivisella tavalla. Pääset alkuun lisäämällä sivustollesi vain yhden mainoskoodin. Lue lisää Automaattisista mainoksista.

Mainosyksiköt

Mainosyksiköiden avulla voit vaikuttaa siihen, missä mainokset näkyvät, ja natiivimainosyksiköitä voi myös muokata monipuolisesti. AdSensessa on saatavilla useita erityyppisiä mainosyksiköitä. Lue lisää mainosyksiköistä.

Yleiset asetukset

Yleiset asetukset ovat tilitason mainosasetuksia, joihin sisältyy muun muassa mainoskokojen optimointi.