Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kom godt i gang med din AdSense-konto

Annoncer: Administrer din annoncebeholdning

Siden Annoncer er designet til at effektivisere administrationen af din annoncebeholdning. Her kan du konfigurere automatiske annoncer på dine websites samt oprette og administrere annonceenheder. Det er også her, du kan vælge globale indstillinger for dine annoncer.

Eksempel på annonceoversigtssiden i AdSense.

Automatiske annoncer

Automatiske annoncer giver dig en enkel og innovativ metode til at tjene penge på dit indhold. Du behøver kun at placere et enkelt annoncekodestykke for at komme godt i gang. Få flere oplysninger om automatiske annoncer.

Annonceenheder

Annonceenheder giver dig kontrol over, hvor der bliver vist annoncer, og vores native-annonceenheder giver stor fleksibilitet med hensyn til tilpasning. I AdSense kan du vælge mellem flere forskellige typer annonceenheder. Få flere oplysninger om annonceenheder.

Globale indstillinger

Globale indstillinger er annonceindstillinger på kontoniveau, f.eks. optimering af annoncestørrelser.