Programmerbare søkemotorer

Med en søkemotor kan du tilby en skreddersydd søkeopplevelse til brukerne på nettstedet ditt. I AdSense kan du legge til en søkemotor på nettstedet ditt og tjene penger ved å vise AdSense-annonser på søkeresultatsidene dine.

Hvis du vil tilpasse utseendet på søkefeltet og søkeresultatene du viser på nettstedet ditt, kan du bruke tjenesten for programmerbare søkemotorer. Med denne tjenesten kan du også avgrense søkeresultatene, slik at det blir enklere for brukerne å finne informasjonen de leter etter på nettstedet.